Over ons

Huurdies logo SVG

27 jaar in de sector

Sinds 1994

Huurdies is onderdeel van Druk-Store en bestaat al sinds 1994. Met al deze ervaring is de mogelijkheid ontstaan om Huurdies op te richten in 2019.

Indonesië kalender maand september

Een man met passie voor drukwerk. Hans Huurdeman is elke dag druk bezig om zijn klanten tevreden te houden. Drukwerk creëren is een eitje voor hem, maar om klanten te behouden is een uitdaging voor hem.

Toch bestaat Hans met zijn bedrijf als meer dan 25 jaar. Op een dag creërde Hans een kalender voor een vriend. Die vriend was hier erg blij mee. Hans had daarna besloten om meer kalenders te maken. Al gauw bleken de kalenders van Huurdies erg populair onder de connecties van Hans en óók op verkoopplatform van Bol was het een succes. 

Door dit succes is de ansichtkaart van Huurdies ontworpen. Huurdies is dus niet alleen een kalender, maar valt onder de categorie drukwerk. Huurdies is geen drukkerij die aan u promotiewerk levert, maar een bedrijf dat alleen maar kant-en-klare drukwerk levert aan u. Wél kunt u producten uit ons assortiment naar uw eigen maken. Bij aanvraag kan Huurdies een ontwerp voor u maken!

Dagelijks nieuwe kalenders!

drie Akita Honden

Abonneer en ontvang uw tweede product gratis!

Gratis Huurdies!

Volg ons op