Retourneren

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@huurdies.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na verzending van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Geld terug storten

Huurdies is verplicht het gehele factuurbedrag inclusief eventuele berekende verzendkosten voor de heenzending binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terug te storten. Indien mogelijk wordt hierbij dezelfde betaalmethode gebruikt.

De veertien dagen gaan in op het moment dat u heeft aangegeven te willen retourneren en niet op het moment dat Huurdies het product retour heeft ontvangen. Wél stort Huurdies het retourbedrag pas bij ontvangst van het geretourneerde product.